avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care este salariul ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care este salariul ?

cum calculeaza cei de la statistica salariul la un bugetar, functionar public , ca are un salariu mediu de 525 de euro , din moment ce salariile functionarilor publici sunt sub 1500 lei.
Probabil ca ei calculeaza salariul unui procuror cu al unui consilier de primarie, consilierul din primarie moare de foame,dar are pe hartie salariu mediu de 525 de euro.
Bravo gandire....
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
baza, utilizator
Cei care sunt cu burta plina nu se vor gandi niciodata la cei care nu au ce pune pe masa. Ne baga pe gat la nesfarsit statisticile lor de doi bani pentru a da bine la cei in UE in timp ce populatia e tot mai saraca, bolnava si inglobata in datorii. De ce nu raporteaza statisticile salariale si la media de viata in Romania, traiul de zi cu zi al romanului ori lista de facturi?Se traia mai bine pe vremea lui Ceausescu. Atunci salarile nu erau atat de diferentiate si nici nu era nedreptatea din prezent. Iar tara era a noastra, acum e a strainilor, suntem niste sclavi pe plantatie, care primesc ce zice FMI-ul, respiram doar o categorie, ceilalti ciocul mic...
Asteptam cu nerabdare sa vedem cand va aparea legea salarizari si mai ales cum va fi ea pusa in practica mai ales pentru bugetarii din administratiile publice.
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

10 zile fara bani sau program redus, legalitate?? dborsanu dborsanu Buna seara, proiectul de lege pentru reducerea cheltuielilor va fi prezentat de guvern pe 15 sept 2009 cind isi va asuma raspunderea pentru pachetul ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu functionar public Lavinia Ionela Lavinia Ionela Buna ziua. Avand in vedere prevederile Legii nr. 153/2017,privind salariile bugetarilor ,va rog sa ma lamuriti cum se calculeaza salariul unui functionarii ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate la nastere copil badryana badryana Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta problema.Am nascut in 24 martie 2009, iar incepand cu 05.05.2009 mi s-a suspendat contractul de munca pentru ... (vezi toată discuția)