avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare de divort

Buna seara.Am divortat si mi-a venit acasa hotararea de divort, care , dupa cate am citit eu aici trebuie sa astept sa treaca inca 30 de zile, ca aceasta sa fie definitiva si irevocabila.Ce trebuie sa fac sa anulez aceasta hotarare?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 23:21, 9 Iunie 2009
:stunned:buna seara ! nu inteleg de ce vreti sa o anulati ,de ce a-ti m-ai divortat?
Ioana Dima a scris:

:stunned:buna seara ! nu inteleg de ce vreti sa o anulati ,de ce a-ti m-ai divortat?


Eiiiiiiii....in timpul procesului de divort si-au dat seama sotii ca mai sunt sentimente si incearca sa salveze aceasta casnicie. E frumos din partea lor ....asa ca nu ar trebui sa-i criticam, ci sa le uram fericire si o casnicie fericita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de razgandire la divort Ellyn Ellyn Buna seara! Am divortat azi,judecatorul a desfacut casatoria noastra,am posibilitatea sa renunt (sa ma impac) ,inainte de redactarea hotararii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Divort ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com A-si putea sa aman divortul in cazul in care a vost amanat deja de 2 ori pana acum. Pe 25 luna aceasta va fi o alta infatisare , tin sa mentionez ca cererea de ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare judecatoreasca oanastnc oanastnc O hotarire judecatoreasca de divort pe cale amiabila poate fi anulata? Daca da, as dori sa stiu in cat timp. Va multumesc. (vezi toată discuția)