avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita, Fara documente din care sa reiasa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita, Fara documente din care sa reiasa suma pretinsa

Buna ziua, in 2007 s-a contractat un credit ipotecar in CHF ,in 2010 s-a semnat un act aditional ( OUG 50/2010 ),
In 2013 apartamentul ipotecat, a fost vandut cu consimtamantul bancii,a fost achitat creditul , ramanand aprox 5000 CHF din creditul initial
12 Luni ratele la credit nu au mai fost platite , banca a cerut in 2014 executarea silita , dar a atasat cererii doar conventia de credit si actul aditional ,nici un document din care sa reiasa suma ,iar suma fiind oricum mai mare decat ramasese creditul
Am primit documentele de la executorul judecatoresc , toate deodata, desii erau si din luna septembrie , si din luna octombrie si din luna noiembrie , de la judecatorie , in una din ele spunand ca pot face contestatie in 5 zile , dar cand le primisem ,deja termenul era expirat

Alte informatii utile : Debitorul a decedat , iar executarea s-a facut si in numele lui(este posibil ? )

Ce se poate face in acest caz ?
- este nula cererea de executare silita din motivele expuse? ( lipsa documente.etc)
- se poate ajunge la o intelegere cu banca pentru reluarea ratelor si anularea executarii silite ?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 10:35, 9 Ianuarie 2015
Atentie, toate termenele curg de la date luarii la cunostinta !!!!!
Executarea se poate face numai asupra celor ce au acceptat succesiunea lui.
Se poate merge la banca si renegocia amiabil , termenii imprumutului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se pune proprire pe salariu/cont? alarisa alarisa Buna seara, Din pacate, datorita faptului ca nu am mai putut plati ratele pentru un credit de consum garantat cu ipoteca pe apartament, de marti, avand trei ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)