avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate la o fundatie non profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate la o fundatie non profit

Buna ziua ,

Am primit recent o oferta sa ma angajez contabila cu jumatate de norma la o fundatie nonprofit,angajatori sunt din strainatate si doresc un raspuns de la mine inainte sa plece din Romania.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cu ce acte trebui sa lucrez, care sunt procedurile ,la ce folosesc etc...Fundatia este o casa de copii ,cu 7 angajati .
Va rog dak puteti sa imi dati un raspuns cat mai repede si cu cat mai multa informatie care sa ma ajute ...imi doresc f mult sa accept acest job si sa ma pot descurca ....mai ales acum cand este f greu sa iti gasesti de munca .
Va multumesc anticipat !
Alina
Parerea mea este sa nu pierdeti jobul, nu este o activitate grea, doar ca trebuie sa va insusiti legislatia in materie de asociatii si fundatii si contabilitatea specifica.
Exista publicat Ghid de monografii contabile pentru asociatii si fundatii - il gasiti si pe internet de unde se poate cumpara sau la CECCAR.Va mai puteti consulta si cu inspectorii de la Finante.
Vedeti si aici : [ link extern ]
Nu ezitati, nu este mai greu decat la o societate comeciala.Mai invatati si din mers.:D
Acceptati oferta, nu trebuie sa ezitati.Respectati legislatia in vigoare care se afla si pe internet.Asa am procedat si eu si am mai invatat ceva in plus.Succes!
julyanaaxi a scris:

Buna ziua ,

Am primit recent o oferta sa ma angajez contabila cu jumatate de norma la o fundatie nonprofit,angajatori sunt din strainatate si doresc un raspuns de la mine inainte sa plece din Romania.
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cu ce acte trebui sa lucrez, care sunt procedurile ,la ce folosesc etc...Fundatia este o casa de copii ,cu 7 angajati .
Va rog dak puteti sa imi dati un raspuns cat mai repede si cu cat mai multa informatie care sa ma ajute ...imi doresc f mult sa accept acest job si sa ma pot descurca ....mai ales acum cand este f greu sa iti gasesti de munca .
Va multumesc anticipat !
Alina

Orice lucru nou este mai greu la inceput, dar totodata este o posibilitate prin care va demonstrati ca va puteti autodepasi.
Mult succes ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil la o firma de transport saftmiki saftmiki Vreau sa ma angajez la o firma de transport persoane ca si contabil.Pana acum am lucrat in productie(piscicultura). Ce spuneti este grea contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Contabilitate vinerica vinerica Buna ziua, Am o rugaminte la dumneavoastra ,in ideea ca ma puteti ajuta cu o informatie sau,o posibila colaborare.Sunt in somaj si de cand am intrat mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa infiintez o fundatie.ma ajutati? carmenelena27 carmenelena27 De foarte mult timp imi doresc sa infiintez o fundatie.As avea foarte multe de spus,dar ma raportez la o intrebare esentiala :cum trebuie sa procedez?care ar ... (vezi toată discuția)