avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se intampla in acest caz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se intampla in acest caz?

Pe data de 15 ,s-a hotarat ca se va face inventar(noaptea,in afara programului),eu atunci sunt in preaviz si in concediu medical,ce se intampla in acest caz,daca nu ma prezint?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:04, 9 Iunie 2009
indiferent de situatie se poate face inventar cu o comisie speciala fara sa participati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor demisie dana.iorga dana.iorga am depus cererea de CO in perioada preavizului.va rog sa-mi spuneti daca zilele de CO prelungesc perioada de preaviz ( asa cum mi s-a spus de la resurse umane ... (vezi toată discuția)
Cate ore se lucreaza in preavizul de demisie? Claudiagh Claudiagh Buna ziua, Am si eu o rugaminte: am inteles ca in codul muncii se regaseste un articol in care scrie ca in timpul preavizului de demisie angajatul are ... (vezi toată discuția)
Demisie contract de 2 ore/zi cerb cerb Sunt student si am contract pe proiecte cu salarizare si prezenta de 2 ore zi.Programul s-a extins la peste 8 ore zi fara nici un contract separat sau ... (vezi toată discuția)