avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datori catre statul Roman prin Ministerul Finantelor
Discuție deschisă în Executare silită

Datori catre statul Roman prin Ministerul Finantelor

Daca am datori catre stat,acesta poate sa recupereze datoria de la parinti sau de la rudele de gradul?
Nu am nimic pe nume si nici bani pentru a achita datoria.#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 8 Iunie 2009
o datorie fat de stat se prescrie in 5 ani.
daca nu aveti bunuri dvs. nu aveti ce sa execute.
Versus 29 a scris:

Daca am datori catre stat,acesta poate sa recupereze datoria de la parinti sau de la rudele de gradul?
Nu am nimic pe nume si nici bani pentru a achita datoria.#-o

Nu se poate recupera de la parinti sau de la rude datoriile dvs fata de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, urgent, executare silita asupra rudelor de gradul 1??? crina011979 crina011979 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema: In martie 2008 am contractat un credit de la o banca, am platit ratele la zi, nu am avut intarzieri, pana in ... (vezi toată discuția)
Neplata credit fara garantii ciprian_pasca ciprian_pasca Detin un credit la [banca] din 2008, si pana in 2010 luna iunie am reusit sa platesc ratele la zi, asta datorita faptului ca aveam un loc de munca. De atunci ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere ovidiu2406 ovidiu2406 buna, nu stiu daca postez intrebarea unde trebuie dar... Daca impotriva mea ca persoana fizica exista o hotarare judecatoreasca si definitiva prin care sunt ... (vezi toată discuția)