avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru asigurator bun mobil
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru asigurator bun mobil

Buna ziua. In 10.11.2008 am obtinut prin decizia Tribunalului, instituirea sechestrului asigurator asupra unui autovehicul. In luna decembrie (atunci cand am avut si decizia redactata) am inscris sechestrul in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare. Procesul recuperarii unei sume de bani (inceput odata cu cauza pentru instituirea sechestrului asigurator) s-a incheiat deabia acum irevocabil (luna mai 2009).
Sunt pus in urmatoarea situatie : autovehiculul a fost instrainat (de cel cu care m-am judecat) exact in data de 10.11.2008 catre sotia lui. Vreau practic sa recuperez banii imprumutati - dar acesta nu mai are acum bunuri pe numele lui.
Ce am acum de facut ? - Debitorul nu are nicun fel de venit (la vedere).
Se poate totusi prin executor sa execut bunul mobil sau trebuie inceput proces pentru anularea actului de vanzare-cumparare intre el si sotia lui ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2009
farmec_, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 12:28, 6 Iunie 2009
Daca nu mai are bunuri mobile sau imobile pe numele sau, incercati sa instituiti o poprire pe veniturile sale salariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Creanta garantata imi poate spune cineva ce inseamnă in conditiile legii 64/95 o creantă garantata? (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator autoturism M_7777 M_7777 Buna ziua, in urma imposibilitatii achitarilor ratelor la trei credite de nevoi personale am fost executat silit. Angajatorul vireaza de aproape doi ani 50% ... (vezi toată discuția)