in urma imposibilitatii achitarilor ratelor la trei credite de nevoi personale am fost executat silit. Angajatorul vireaza de aproape doi ani 50% din salariu catre acesti trei executori (mentionez ca sumele virate sunt aproape de cuantumul ratelor pe care le aveam initial). Ulterior am primit notificare ca a fost instituit sechestru asigurator pe masina (de la toti cei trei executori). Intrebarea mea este urmatoarea: daca nu exista notificare in Registrul National de Publicitate Mobiliara pentru alte bunuri mobile (in cazul de fata autoturism) ci doar pe conturi/venituri din salariu/pensii/chirii etc este legala decizia sechestrului asigurator pentru autoturism? Multumesc
La ocpi se noteaza numai situatiile de executare,ipoteca asupra bunurilor imobile-nu vehicule
Executorul judecatoresc pentru asigurarea recuperarii debitului,,in speta autoturism a notat masura sechestrului la autoritatea fiscala,astfel ca debitorul nu va putea obtine certificat fiscal necesar tranzactionarii/instrainarii autoturismului