avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Maternitate neanuntataaaaaa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Maternitate neanuntataaaaaa

Am si eu o problema.o angajata a firmei mele nu a anuntat ca este insarcinata.am aflat azi ca a nascut,la servici nu s a prezentat....ce trebuie sa fac sa nu am probleme...trebuie sa anunt la ITM?ce ma sfatuiti

Alte discuții în legătură

Probleme contabile alxand alxand buna ziua-va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o probl. destul de complicata zic eu -sunt adm.unei firme care de 6 luni nu mai are activitate fara a fi ... (vezi toată discuția)
Accident cu auto de serviciu în afara programului, dar la cererea angajatorului: mi se cere să plătesc integral reparația mașinii, ce mă sfătuiți să fac? IonutMarian87 IonutMarian87 Buna seara, am avut un accident în decembrie 2018 cu mașina de servici, iar la sfârșitul lui martie 2019 am demisionat cu preaviz. Pe data de 15.10.2019 ... (vezi toată discuția)
Stiu ce vreau sa solicit dar nu stiu cum sa pun problema... demisie sau transfer? larafabian larafabian Am lucrat cu cim pana pe 17.06.2013 la o societate (am facut cerere de lichidare la zi) si astazi pe 18.06 am anuntat o alta societate ca de maine adica 19.06 ... (vezi toată discuția)