avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate RATBV
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

RATBV

M-a prins controlul pe RATBV iar cucoana mi-a facut o constatare, cred, dupa dictare in care numele meu nu este corect dar se aseamana, adresa este corecta, iar numarul de buletin este gresit. Aceasta constatare nu este semnata de catre mine. In urma acestui incident am primit o instiintare sa ma prezint la RATBV pentru clarificarea situatiei altfel ma vor amenda. Nu am cum sa ajung in 48 de ore. Pot castiga o contestatie la o viitoare, posibila, amenda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:54, 12 Ianuarie 2015
Ati putea obtine anularea amenzii dupa ceea ce ziceti insa nu este sigur...
Depinde si cum va veti judeca...
Credeti ca va fi nevoie de judecata?
Fără judecată nu poate exista anularea prezumtivului proces-verbal de contravenție. Doar instanța îl poate anula. Dar mergeți la RATBV și discutați cu ei, așa cum v-au cerut. Poate că, în urma discuției, nu vor încheia proces-verbal de contravenție.
Da, anularea procesului-verbal nu se poate fara judecata.
Daca nu au incheiat proces-verbal nu va puteti judeca intrucat nu aveti ce sa anulati.

Puteti merge ca sa aflati despre ce este vorba la RATB insa nu stiu cat de util ar fi...
Greu de spus...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Amenda pe mijloc de transport in comun yolo123 yolo123 Buna ziua! Am primit astazi o amenda ratb in 668, pe amenda scrie valoarea de 150 lei, pe langa faptul ca m-am uitat pe site la ratb unde scrie 50 de lei ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contravenþie încheiat în aprilie 2013, însã în care în mod eronat a fost trecut anul 2012 antin antin salut.in 13 aprilie 2013 am luat o amenda de circulatie.fapta e scrisa corect insa anul ...la data de ....... si ,,,,in data de este scris 2012 in loc de ... (vezi toată discuția)