avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de sarcina si lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de sarcina si lauzie

buna
vreau sa va adresezo intrebare ,medicul meu de familie refuza sa imi acorde mai mult decat 42 zile de concediu postnatal desi inainte de nastere am beneficiat de 63 zile de concediu prenatal iar asa cum stiam eu au mai ramas de luat inca 63 iar el nu vrea sa-mi acorde decat cele 42 care sunt obligatorii,este legal ?,s-a modificat ceva in lege si eu nu stiu?va rog frumos sa-mi raspundeti ,multumesc
Cel mai recent răspuns: Valle , utilizator 14:04, 1 Octombrie 2009
va multumesc pentru raspuns si incurajari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal Rodica_g Rodica_g Bună ziua, Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Sunt în concediu postnatal. Nu am avut nici o zi de prenatal. Pot lua cele 126 zile postnatal? Medicul de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate JohnnyBRB JohnnyBRB Buna seara, Este posibil ca TOATE cele 126 de zile de concediu de maternitate sa fie luate DUPA nastere? Daca da, angajatorul este obligat sa respecte aceasta ... (vezi toată discuția)
Cele 126 zile se pot compensa? econo econo Daca o angajata are 27 zile de concediu inainte de nastere dupa minim 42 zile de la nastere poate sa opteze pentru ccc. Intrebarea mea este daca poate sa ... (vezi toată discuția)