Va rog, daca se poate sa ma ajute cineva am o problema foarte delicata si nu stiu cum sa procedez si caror foruri trebuie sa ma adresez.Suntem intr-un proces cu soacra de 75 ani care vrea sa faca un partaj judiciar,iesire din idiviziune ,dar ea are un compotament total iesit din comun si vad ca are drept sa deschida procese ,vorbeste singura cu voce foarte tare ,uita unde isi pune anumite lucruri dupa care "tipa" la noi ca le-am furat ,isi face nevoile la olita ,imi lasa de multe ori olita in baie unde a gasit-o de nenumarate ori si copilul meu ,da foc mai mereu la hirtii,in jur sunt numai case,tipa mai mereu ca e casa si curtea ei si face ce vrea ,daca vrea poate sa isi faca nevoile si in mijlocul curtii ca asa vrea ea .Numai putem ,ne strseaza la maxim si nu stim ce solutii avem.AJUTATI-NE !
Multumesc si inca o data revin ,dinsa a inaintat proces de iesire din indiviziune,partaj judiciar .Tocmai aceasta e problema avem o curtea ,holul si baia ramase in indiviziune fortata.Pe hol ea si-a facut o bucatarie care de nenumarate ori a lasat mancare pe aragaz ,uitind-o pana sa ia foc ,daca se face un zid ,in momentul in care ea ar castiga nu am mai avea acces in hol si atunci oricind ar lua foc.Ce facem????#-o#-o
Va trebui sa o tineti sub observatie , fie ca ii place sau nu. Ar trebui ca atunci cand constatati ca face unele lucruri nefiresti, sa incercati sa aveti si niste martori care, ulterior, va vor fi de ajutor in eventualitatea in care se va impune sa cereti punerea sub interdictie judecatoreasca.
Multumesc de ajutor ,sper sa reusim ,zilele urmatoare merg la procuratura sa expun problema.Poate se gaseste pana la urma o rezolvare si apare si soarele pe strada noastra:vishenka: