avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

buna ziua
bunicul meu a fost casatorit si a savut 6 copii.prima femeie a murit si s-a casatorit din nou dar nu a mai avut copii cu cea de a doua femeie,cu care a trait 30 de ani.au murit cu totii si intrebarea mea este daca au dreptul la mostenirea lasata de a doua femeie si rudele de sange din partea ei?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:26, 10 Ianuarie 2015
Da, daca cea de a doua sotie a decedat după bunicul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere de mostenire popa silvana popa silvana Buna seara Doresc sa ma lamuriti intr-o problema familiala. Bunicul tatalui meu, decedat in prezent, a avut un teren proprietate, iar pe act sunt trecuti doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am nevoie de ajutorul dvs. bunicul meu m.r. a fost ... sandutudorache sandutudorache Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs. Bunicul meu M.R. a fost casatorit cu bunica M.N. din care a rezultat un fiu M.NJ. Bunica a decedat și bunicul s-,a ... (vezi toată discuția)
Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar ... FabianOnel FabianOnel Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar mama a murit după 6 ani de la căsătorie, eu și fratele meu, avem dreptul la averea lăsată de ... (vezi toată discuția)