avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicare hotarare judecatoreasca

buna ziua,

in urma ridicarii autoturizmului de pe d-dul caramfil ,sector 1 ,iarna trecuta, am contestat p.v. in instanta, instanta ce a acceptat plangerea ,a anulat p.v. si a dispus returnarea taxei de ridicare ,a amenzii, etc.
la sfarsit zice instanta ,,cu drept de recurs in termen de 30 de zile de la comunicare,,
toate acestea le-am gasit pe site-ul judecatoriei sect. 1
de 6 luni astept sa vina comunicarea .
Sa astept incontinuare, sau sa merg eu acolo sa cer acea comunicare??

multumesc.
Cel mai recent răspuns: pleseaion , utilizator 14:51, 10 Ianuarie 2015
Mergeti pana la instanta si interesati-va daca a fost redactata hotararea si a fost comunicata.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare abuziva a masinii - admitere in parte actiune - formulare recurs babysee babysee Buna ziua, pe scurt, mi-a fost ridicata abuziv masina parcata regulamentar (si am demonstrat instantei acest aspect) pe o strada din sector 6, de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma de ridicare auto urmare a anularii p.v. Tetelu1980 Tetelu1980 Mi-a fost ridicat autovehicolul dintr-o zona discutabila. Mi-am recuperat autovehicolul dupa plata amenzii si a taxei de ridicare/transport/depozitare. Am ... (vezi toată discuția)
Recurs StanescuGabriel StanescuGabriel buna ziua, poate ma poate ajuta si pe mine cineva, am avut proces la sectia 9 contencios,pentru recuperarea masinii,au fost doua capete ,unul de anulare a ... (vezi toată discuția)