adita_auto a scris:
Probabil ca in pv. de contraventie au fost trecute sanctiunea principala si sanctiunea complementara dar nu si sanctiunea tehnico-administrativa de ridicare a autoturismului.
Asa este, sanctiunea tehnico-administrativa nu a fost mentionata. Nici macar sanctiunea principala nu a fost coresp. notata in sensul ca a fost dat un articol generic care continea vreo 8 alineate, pt. acest considerent, instanta intelegand sa-l declare ca fiind nul absolut.
Puteti solicita nota de constatare ,fisa vehicolului stationat neregulamentar ,dispozitia scrisa de ridicare intocmita de agentul constatator,.Nu in ultim rand verificati motivele de reziliere a protocolului dintre primaria Pitesti si operatorul din oras ,politia motivand ca sunt "fisuri legislative"Va tin pumnii !
Toate aceste doc. nu mai am cum sa le solicit pt. ca am luat cunostinta de ele in timpul judecatii, ele gasindu-se atasate intampinarilor formulate de catre cele 2 parate. Daca sunteti dragut...sa-mi spuneti la ce va refereati in ultima fraza?
Multumesc frumos.