ICCJ a pronuntat ca procedura de camera preliminara este neconstutitionala fara citarea partilor sau toata procedura camerei preliminare a fost declarata neconstutitionala? deci nu mai exista procedura de camera preliminara?
as vrea o retrimitere la parchet si dupa aceea o scoatere (sau nu stiu cum se defineste conf NCPP)....problema e ca nu am fost audiat deloc si vreau sa impac,dar persoana vatamata nu este in tara...si de aceea as vrea si sa aman cat mai mult
sau pur siu simplu sa trimit prin fax cererea mea? ca as vre sa fiu audiat de catre parchet.....am primit rechizitoriul si sunt trimis in judecata numai pt ca sunt cunoscut ca o persoana cu modus operandi....etc etc..nici macar nu au audiat nici pe partea vatamata...
Ca sa emita consulatul un act nu trebuie sa fie ambele parti de fata.
Este foarte simpla situatia.
Daca insa situatia se complica aveti alte variante:
Ar fi simpla varianta sa mearga avocat in strainatate la consulat daca se pricepe la asa ceva si cei de la consulat nu cunosc legea si nici nu ar vrea sa o afle....
Daca avocatul nu se pricepe sigur vor exista probleme.
Ideea este sa fie angajat avocat care sa stie sa se exprime si sa obtina ceea ce trebuie de la consulat...intrucat de putut se poate...
Ati avea si dreptul de a avea avocat roman care sa mearga special la consulat ca sa lamureasca problema acolo in mod direct...
Dar... dvs. cred ca alegeti caile cele mai complicate cu putiinta...si deja fortati limita a ceea ce se poate...