avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri multiple
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri multiple

Buna ziua

Am si eu o nelamurire.
Am un angajat pentru care s-au primit 2 popriri pe salariu. Am inteles ca se calculeaza jumatate din salariul net si se vireaza sume procentual ( in functie de valoarea fiecarei datorii ) catre cele doua popriri. Nu am reusit sa gasesc articolul care spune acest lucru.

Ma puteti ajuta va rog?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:00, 10 Ianuarie 2015
Nu exista un astfel de articol cum ca impartirea se face procentual, si nici alt articol care sa spuna cum se face impartirea.
Cand am astfel de cazuri eu impart egal jumatatea aia intre executori,indiferent de suma fiecarei datorii.
Sa nu uitati sa informati pe fiecare execvutor ca mai este o poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul 2 sau mai multe popriri Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, cum procedam in situatia in care pe numele unui salariat avem 2 sau mai multe popriri ?! Stim ca regula este ca totalul popririlor sa nu ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pentru un salariat Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Am doua popriri pentru acelasi salariat, de la executori diferiti. Trebuie neaparat sa-i retin salariatului 50% din ... (vezi toată discuția)
Retinere salar si poprire salar alexandraoana alexandraoana Buna dimineata. Am urmatoarea nelamurire: Un salariat are o retinere din salariu (care NU este poprire infiintata de executor judecatoresc). Acum este ... (vezi toată discuția)