avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot oferi cei de la Google informatii despre un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot oferi cei de la Google informatii despre un telefon furat?

Pe data de 08.01.2015 mi s-a furat telefonul de catre un "client" de pe biroul magazinului in care lucrez.Am fost si am depus plangere la politie insa domnii politisti m-au descurajat din prima spunand ca sunt sanse foarte mici sa fie gasit.Acum cica nu mai pot fi urmarite cu ajutorul codului IMEI si neavand nici camere de supraveghere in magazin nu ma pot ajuta nici daca le descriu suspectul pentru ca ar fi cuvantul meu impotriva cuvantului lui eu fiind singur in magazin in momentul producerii furtului.Telefonul abia il cumparasem si nu am apucat sa instalez pe el programe antifurt (si mai si platesc abonament lunar pentru un astfel de program #-o ).Am introdus insa contul meu google si cu ajutorul managerului de dispozitive de la ei s-ar putea localiza in conditiile in care telefonul este conectat la internet si nu a fost resetat la setarile din fabrica, dar din pacate se pare ca telefonul ori are internetul oprit ori a fost resetat pentru ca apare ca fiind inactiv.Fiind un telefon mai rar intalnit pe la noi (ar putea fi chiar unic la mine in oras) ma gandesc ca cei de la Google mi-ar putea da informatii foarte utile in ceea ce priveste localizarea telefonului.Ei imi pot spune cate dispozitive de acest gen sunt inregistrate in zona mea dupa data furtului si chiar sa imi ofere datele de contact ale utilizatorilor actuali care sunt inregistrati cu acel tip de dispozitiv dupa data furtului.As dori sa stiu daca pot primi aceste informatii eu sau politia.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:42, 12 Ianuarie 2015
nu...
Google ofera astfel de informatii tertilor doar in baza de mandat judecatoresc si ma tem ca Politia nu se va obosi sa ceara mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate cere localizarea telefonului mobil ? - in practica lapapucii lapapucii In practica, cam pentru ce gen de fapte se poate cere \\"localicarea telefonului mobil\\"? Banuiesc ca aceea localizare costa, si nu se ofera pt. fapte gen ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea celor 15 zile ca termen de reparatie, chiar daca s-au facut sesizari si s-a luat la cunostiinta. Raresk Raresk Buna ziua ! Va rog mult, as avea nevoie de ajutor ! Am achizitionat pe data de 17.11.2017 un telefon Iphone 7 32GB Black . Totul a decurs perfect pana pe data ... (vezi toată discuția)
Telefon pierdut taxi danielooo danielooo Buna ziua,acum 3 zile am pierdut telefonul in taxi,a doua zi am fost la politie sa incerc daca se poate localiza cu ajutorul codului imei,dar mi s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)