avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Storno valoare voucher
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Storno valoare voucher

Buna seara!
Am o nelamurire. Am cumparat un produs in valoare de 700 lei, dar avand un voucher( oferit de magazin pentru cumparaturile anterioare),in valoare de 75 lei, am achitat doar suma de 625 lei. In perioada de garantie s-a defectat produsul,l-am predat si dupa ce a fost verificat si testat de fabrica producatoare s-au hotarat sa-mi restituie suma. Intrebarea mea este: ce suma trebuie stornata : 700 ron valoarea produsului sau 625 ron suma finala achitat pe bonul fiscal?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Leoaika , utilizator 13:28, 11 Ianuarie 2015
Cat ati achitat, urmeaza sa va folositi de voucher cu alta ocazie daca promotia mai e valabila.
Multumesc frumos pentru raspuns.
Deci magazinul ar fi trebuit sa-mi dea si un voucher in valoare de 75 ron, in momentul in care am primit suma de 625 ron?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz returnare bani produs defect adrianak72 adrianak72 Am cumparat cadou de Craciun un elicopter in valoare de 120 de ron de la unul dintre magazinele de jucarii mari. Produsul s-a defectat la cateva minute de ... (vezi toată discuția)
Garantie la un produs consumator_09 consumator_09 buna, am si eu o intrebare acum un an si 2 luni am luat un lcd de la un magazin mare ce incepe cu a si se termina cu ex cu garantie 2 ani. i-au aparut niste ... (vezi toată discuția)
Garantie ionutpop31 ionutpop31 In cazul unui produs electronic cu probleme (memorie DDR calculator), care este in garantie 2 ani, trimis in service, produs care din pacate nu mai este in ... (vezi toată discuția)