avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe teren, restant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe teren, restant

Buna seara am un impozit neplatit teren ,casa de vreo 4 ani la care primaru mia spus ca am fost stersSe poate asa ceva sau a mintit?Cum verific?Va rog raspundeti.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 22:11, 10 Ianuarie 2015
nu se poate sterge impozitul la bunurile detinute in proprietate, in consecinta intrebati operatorul de rol de la primaria in cauza pentru a afla cuantumul impozitului
Solicitati in scris de la priarie un certificat de atestare fiscala si va veti convinge negresit daca mai aveti sau nu de plata ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal și adeverință de rol de la primărie. buna ... andreeabs andreeabs Certificat fiscal și adeverință de rol de la Primărie. Buna ziua, sunt în următoarea situație : tatăl meu are pe rol la o Primărie, sa ii zicem ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)