avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de concesiune

Buna ziua,
Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema:
am luat in concesiune ptr.49 ani o suprafata de 10 m.p.teren, ptr.care platesc o revedenta anuala de 136 roni. Pe aceasta suprafata am construit(cu toate avizele necesare+aut.de constructie)un balcon, eu locuind la parter ,sunt utilizator de fotoliu rulant....;intrebar:
- fiind pers.cu grad grav handicap si grad I pensionat medical, exista posibilitatea sa fiu scutit de la plata revedentei?
- intentionez sa fac intabularea garsonierei; suprafata concesionata de 10 m.p.,balconul construit, se va adauga la suprafata totala a garsonierei prevazuta in contract vanzare-cumparare? sau cei 10 m.p. nu vor fi prinsi in cartea funciara? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gigif , utilizator 17:53, 12 Iunie 2009
da avei posibilitatea sa fiti scutit de la plata impozitului doar pentru cladire si terenul aferent cladirii, mai multe informatii le gasiti in codul fiscl 571/2003-titlul IX.
saru'mana,

Am receptionat mesajul dvs.si va multumesc mult.
De la Iasi numai de bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza cota parte indiviza? mari68 mari68 Buna ziua, Am si eu o nelamurire, recunosc ca nu stiu, si va rog pe Dvs. sa ma lamuriti: pe tabelul de plata afisat la avizierul asociatiei in dreptul ... (vezi toată discuția)
Firmele de la parterul blocului elapopy elapopy buna ziua , as dori daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu firmele infiintate la noi in asociatie . suntem o asociatie formata din 2 scari ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza Gheorghe-Traian Gheorghe-Traian Este posibil ca apartamente cu aceeasi suprafata, pe aceeasi scara de bloc, de pe acelasi nivel, sa aiba cote indivize diferite? Se motiveaza ca unul din ... (vezi toată discuția)