avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati secundare Act Constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati secundare Act Constitutiv

Buna ziua.Pentru a practica activitatile secundare din actul Constitutiv ( reparatii auto , zidarie , vopsitorie etc.) in strainatate in baza unor contracte de prestari servicii , imi trebuiesc autorizatii speciale sau trebuie mentionat acest lucru in Actul Constitutiv ??
Va multumesc si va doresc un an plin cu sanatate.
Cel mai recent răspuns: dorinahd , utilizator 18:52, 14 Ianuarie 2015
aceste activitati trebuie activate la ONRC care va emite un certificat constatator in acest sens.
Nu aveti nevoie de alte documente din Rom.
Daca veti desfasura activitatea impreuna cu salariatii dvs aveti nevoie de formularul A1 de la CNPAS.
Va multumesc foarte mult.Formularul A 1 l-am obtinut deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vopsitorie auto mihpop mihpop Care sunt conditiile de autorizare pentru o vopsitorie auto? (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
Adaugare sau nu obiect de activitate? decizie interna? des des Am un SRL din 2006. Din cauza activitatii sezoniere pe care o desfasor vreau sa ma dezvolt pe partea de confectionare-vanzare produse textile in Romania si ... (vezi toată discuția)