avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Adeverinta pe venit ca intreprindere familiala ?!
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Adeverinta pe venit ca intreprindere familiala ?!

Buna seara.

Doresc sa imi deschid un card de rate la o banca iar documentul necesar este adeverinta pe venit vizata de angajator.

Eu sunt administrator la propria intreprindere familiala (I.F) .. cum pot duce adeverinta pe veint? Este echivalentul decizii de impunere?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 08:48, 12 Ianuarie 2015
Dumneavoastra sunteti titular al intreprinderii familiale, nu administrator si nu aveti calitate de angajat sau angajator. In acest caz banca va poate cere D250, D260, D392, D200.
Daca pe langa calitatea pe care o aveti in IF mai sunteti si angajat in alta parte, de acolo puteti solicita adeverinta de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala (i.f.) MihaiDG MihaiDG Pentru a deschide un magazin cu produse alimentare si nealimentare, este suficient I.F. ? Este mai rentabil decat un S.R.L. ? Pot avea angajati la I.F. ? (vezi toată discuția)
Functionare simultan if si i.i. Stefi1221 Stefi1221 Stimați Domni! Cerere informații în legătură cu ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 44 din 16 aprilie 2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de ... (vezi toată discuția)
Contract munca intreprindere individuala flori_minicards flori_minicards Buna ziua am o inteprindere individuala si doresc sa stiu da imi pot face contract de munca ? (vezi toată discuția)