avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii financiare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii financiare

Buna seara,
Imi poate spune cineva care sunt declaratiile pe care trebuie sa pe realizez acum, la inceput de an (pentru anul in curs si pentru cel care a trecut) precum si termenul acestora, pentru mine in calitate de practicant a unei profesii liberale?
Va multumesc frumos, o noapte linistita sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:47, 16 Ianuarie 2015
D 220 daca se schimba forma de impozitare( norma real)
D 600 - pensie daca se depaseste venitul minim
D 392 pana in 25.02

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa ameliagagriela ameliagagriela Buna ziua! Am infiintat un pfa in mai 2014, dar nu am realizat venituri prim el. Am ramas fara loc de munca in aceasta luna si va intreb: 1. trebuie sa inchei ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)