avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde se calculeaza pensiile?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde se calculeaza pensiile?

As dori sa stiu daca pensiile se calculeaza la casa de pensii in orasul in care ai depus dosarul sau la Bucuresti?Calculul se face dupa aceleasi legi?Cit dureaza caci eu pe 3 ianuarie am avut 3 luni si nu am primit inca decizia?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:02, 12 Ianuarie 2015
Pensiile se calculeaza de casa locala de care apartineti,unde ati depus dosarul.
Decizia trebuie emisa in termen de 45 de zile.,
Din anumite motive acest termen esre depasit.
Faceti o interventie sau mergeti in audienta la directorul executiv al casei locale de care apartineti pentru a cere relatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
De la depunerea dosarului, la cate zile-aproximativ- imi trimite decizia de pensionare CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos... Daca maine imi de pun dosarul cu documentele necesare la Casa de Pensii; 1.cate zile dureaza pana Casa de Pensii imi ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei din cea anticipata in cea de drept. alexauto1 alexauto1 Buna ziua mama mea a iesit la pensie anticipata acum trei ani.Anul trecut am depes o cerere la casa de pensi Brasov pt. recalcularea pensiei din cea ... (vezi toată discuția)