avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vreau masina straina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vreau masina straina

imi spune-ti va rog daca vreau sa cumpar o masina straina cu acte valabile in tara de origine, pot merge cu ea pana imi expira valabilitatea actelor (itp, asigurare) sau trebuie sa o inscriu pe romania ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:52, 25 Ianuarie 2015
In cazul in care "cumparati" un autov., acesta va fi radiat de catre vanzator din evidente.
Ca urmare, Dvs. aveti la dispozitie 30 zile pentru a inmatricula autot. pe numele Dvs. In caz contrar, riscati conducand un autot. neinmatriculat.
Termenul legal prevazut pentru finalizare procedura achizitie bun mobil este de 30 de zile de la data incheierii documentului de tranzactionare auto
dar daca mi se face procura ca utilizez autovehicolul, propietarul ramanand acelasi, pot circula cu numere straine pana la expirarea taxelor?
Nu mai mult de 90 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la ... dannymoga dannymoga Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la Financiar , cumparatorul este arab , el nu a inscris masina la ServiciulTaxe si Impozite unde ... (vezi toată discuția)
Tractor cumparat fara fiscal Crap Crap Buna ziua am cumparat un tractor am facut act de vanzare-cumpărare,acte la el am decat talon vechi (proprietaru de pe talon nu este cel care am facut actu de ... (vezi toată discuția)