Buna ziua am cumparat un tractor am facut act de vanzare-cumpărare,acte la el am decat talon vechi (proprietaru de pe talon nu este cel care am facut actu de vanzare -cumparare)nu am fiscal la el si cu noua lege nu pot sa il înscriu la primarie (nici vanzatoru nu la avut inscris la primarie) iar pe actu de vanzare -cumparare scrie neinmatriculat,acuma întrebarea mea este ce pot face il pot duce inapoi celui de unde lam cumparat(a trecut vreo 5 zile de cand lam cumparat)va multumesc pentu raspuns
Este culpa dv exclusiva ca ati inteles sa incheiati documente pentru achizitie bun mobil inainte de a verifica temeinic documentele acestuia,ale vanzatorului
Se presupune ca ati avut cunostiinta despre situatia documentelor la momentul incheierii actului de tranzactionare drept de proprietate bun mobil si ati acceptat achizitia in aceasta situatie
Vreau masina straina
12bag
imi spune-ti va rog daca vreau sa cumpar o masina straina cu acte valabile in tara de origine, pot merge cu ea pana imi expira valabilitatea actelor (itp, ... (vezi toată discuția)