avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere plangere politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere plangere politie

Buna ziua,
Am depus la politie saptamana trecuta o plangere nenominala impotriva infractiunii de vandalism asupra unui imobil pe care il am in copropietate cu matusa mea in Ilfov pentru ca ne am gasit gardul casei rupt,imobilul fiind asigurat.Politisti au facut investigatii,au gasit autorul si problema s-a rezolvat intre noi.Am vrut sa merg sa retrag plangerea,dar mi s-a spus ca deja au trimis-o la parchet si asteapta raspunsul de acolo.Avand in vedere ca in aproximativ 3 luni voi pleca din tara ce este de facut daca nu imi pot retrage plangerea pana atunci?
Cel mai recent răspuns: uquilla , utilizator 14:01, 12 Ianuarie 2015
Se poate merge la Parchet si se poate discuta cu procurorul in vederea retragerii plangerii, la orice data se doreste in functie de programul de lucru.
Avand in vedere situatia precizata,puteti adresa cerere oficiala parchetului ,in care comunicati ca nu mai aveti pretentii de la autor si concomitent precizati si aspectul ca urmeaza sa parasiti teritoriul national
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circuit dosar - retragere plangere jhon.rapidistu jhon.rapidistu Dupa retragerea plangeri intr-un dosar penal (bataie) ,dosarul se inchide automat sau merge mai departe la parchet si se inchide acolo.Mentionez ca dosarul ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala GaborAlex GaborAlex Buna ziua, acum doua luni m-am certat cu fratele meu dupa care au rezultat cateva leziuni la coaste, a scos certificat, a depus plangere iar acum o luna m-am ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala in instanta dcv20 dcv20 Buna ziua. In urma cu 2 jumatate ani eu si iubitul meu am avut o cearta care s-a soldat cu o lovitura , am sesizat politia si astfel a fost deschis un dosar ... (vezi toată discuția)