avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat fara concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat fara concurs

Buna ziua,

ma intereseaza daca se poate contesta un post, care a fost ocupat fara a se fi dat concurs. Noul angajat a ocupat un post devenit liber in urma pensionarii altui coleg, dar acesta avand experienta si un grad mai mare de incadrare (dobandit prin vechime). Este vorba despre un post de actor, deci bugetar.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:48, 12 Ianuarie 2015
Se poate contesta ocuparea acelui post fara a se fi organizat examen/concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi ocupat un post vacant pe perioada nedeterminata de catre un angajat pe perioada determinata prin redistribuire? LucianT LucianT Este vorba de un spital, posturile au aceeasi specialitate, acelasi nivel de studii si apartin de aceeasi structura (Laborator de analize medicale). Postul pe ... (vezi toată discuția)
Post activ, blocat sau desfiintat? Radamante Radamante 1. Un anagajator bugetar are angajat o persoana pe postul de administrator de patrimoniu. 2. Persoana respectiva se pensioneaza, iar atributiile sale, ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare maryan52 maryan52 pe 15.01.2014 mi-a incetat contractul individual de munca pentru varsta standard pensionare; seful de sectie a solicitate reangajarea in acelasi post pe durata ... (vezi toată discuția)