cel mai bine este sa va luati un aparator(avocat) si sa descoperiti impreuna studind actele dosarului, cum ati ajuns din parte vatamata- invinuita.
se pare ca si ele v-au facut vreo plangere penala.
greu de zis ce se intampla, atata timp cat nu cunoastem dosarul.
av.m.vasilescu
Ce se spune in aceea instiintare, de ce sunteti acuzata?
Eu zic sa mergeti sa vedeti acuzatiile ce vi se aduc, dar nu singura , ci impreuna cu un avocat.
Interesati-va care e incadrarea juridica a faptei , iar daca e incidenta plangerea penala prealabila , intrucat , din punctul meu de vedere , acest conflict famlial a fost adus in fata institutiilor de stat existand posibilitatea de a evita o asemenea situatie , sa o retrageti, sa stingeti astfel acest diferend.
Recomand aceeasi modalitate si celorlalte parti vatamate.
Bine ar fi ca toate problemele familale sa fie rezolvate cu discretie , insa , in anumite contexte, pare ca acest lucru nu e posibil.
Consider ca , in cauza prezentata , existand o situatia tensionata, conflictuala , probabil neexistand intelegere si suficienta comunicare , aceste raporturi , au ajuns , intr-un final, in fata agentilor de politie.
Asa incat , va recomand , daca considerati ca e cu putinta, sa aveti o intrevedere in care sa aduceti in discutie toate problemele care va preseaza , sa identificati care ar fi cauzele acestora ,si sa gasiti o solutie de a iesi din impas.
Oricum , odata retrasa plangerea , aceasta e totala , definitiva si neconditonata (nu se mai poate reveni) opereaza in rem (asupra tuturor persoanelor ), numai impacarea e una personala (poate opera in cazul unor participanti la activitatea infractionala , iar in cazul altora nu).
Succes.