avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Acreditare Scoala Privata
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Acreditare Scoala Privata

Buna ziua.

Sunt curioasa unde pot afla daca o scoala privata este acreditata sau nu. Va multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: beatricepopescu90 , utilizator 17:37, 12 Ianuarie 2015
Solicitati relatii la ARACIS (Agentia Romana de Asigurare a Calitatii Invatamantului Superior)
Este vorba de o scoala pentru copii. De fapt este un centru privat de predare a limbii engleze. Nu cred ca ma pot adresa acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre acreditarea unei scoli lorelena1306 lorelena1306 Stimati membri, La ce institutie trebuie sa merg pentru a afla daca o scoala de asistente medicale (infirmiere) este acreditata si daca diploma obtinuta ... (vezi toată discuția)
Pot solicita despagubiri de la univ. spiru haret? Georgio34 Georgio34 Buna ziua Problema mea este urmatoarea Am absolvit facultatea in 2008 forma de invatamint ID la universitatea Spiru Haret,intre timp aflind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru ... RoxRoxx RoxRoxx Bună ziua. Aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru a deschide un centru educativ/dezvoltare/loc de joaca pentru bebeluși/copii până în 3ani. ... (vezi toată discuția)