avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis, numere rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis, numere rosii expirate

Buna seara.Va-rog sa ma lamuriti intr-o problema ca sa stiu ce sa fac ,mai bine zis la ce sa ma astept si cand??? 6 luni??? un an???.In data de 08.09.2014 mi-au expirat nr.rosii(al 2-le-a rand de nr.rosii),in data de 09.09.2014 am fost oprit,m-am ales cu dosar penal,permis suspendat,nr.rosii luate.Este lege precisa care prevede un termen pana cand trebuie sa primesc raspuns de la tribunal?(in plic..asa mi-a zis politistu care m-a prins ca 1-2 luni).Au trecut deja aproape 5 luni si inca nu m-a anuntat nimeni nimic.Ce sa fac?Cum sa procedez?Sau sa astept inca?
Cel mai recent răspuns: ferus , utilizator 17:31, 17 Ianuarie 2015
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie cristian1702 cristian1702 Buna ziua , Am o nelamurire in urma cu 10 luni ma prins baut 0.45 in aer si in sange 1 mi-au facut dosar , in urma cu o luna am fost la parchet stiind ca ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale Alexandraa16 Alexandraa16 Buna seara. Am 45 de ani, lucrez in agricultura și din asta îmi întrețin familia. Am doi copii. In 2013 am fost surprins de radar in localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)
Bauturi alcoolice Florin1991 Florin1991 Buna ziua ma numesc Matei Andrei Florin am 21 de ani si sunt din Pitesti...in data de 21.04.2012 m-a prins politia avand o alcoolemie de 0,15.Inca nu stiu ... (vezi toată discuția)