Bună ziua, nu știu dacă am mai expus această problemă, însă lucrurile stau în felul următor: În 2006 am contractat un credit de nevoi personale, care din motive personale, în 2008 fost înființată poprire pe salariu direct la angajator în cuantum de 550 lei. În același an, la câteva luni diferență am primit și o a doua poprire de la altă bancă și suma s-a împărțit. În 2010 am divorțat, plătind 33% pensie alimentară pentru 2 minori, însă din cauza întârzierilor documentelor, angajatorul nu a putut face virament, așa că am rămas restanță la pensia alimentară. În momentul înregistrării actelor pentru pensie a trebui să plătesc din urmă, așa că 50% din salariu se ducea la pensia alimentară, celor 2 bănci, cu acordul meu, virându-se o sumă de 50 lei fiecăreia, depășindu-se plafonul de 50%. În 2012 s-a ridicat popririle, una plătită integral, cealaltă nimeni nu știa. Am luat legătura cu banca care mi-a comunicat faptul că nu mai am nicio datorie către dumnealor și am închis conturile. După câteva luni am fost contactat de Kruk, cum că datoria le-a fost cedată lor. Le-am cerut document oficial prin care să-mi arate că sunt împuterniciții băncii, însă nu mi-a fost prezentată până în acest moment. Banca nu mi-a dat să semnez niciun document și nici nu mi-a adus la cunoștință de terța persoană. Azi am primit un plic de la un executor judecătoresc, prin care sunt informat că s-a început executarea silită, în urma unui proces câștigat la Judecătoria Buzău în data de 24.10.2014. Nu am primit citație acasă, iar pe site-ul judecătoriei nu apar ca intimat la acel număr de dosar. Am o presimțire cum că se va începe blocarea totală a conturilor bancare, având în vedere că pe contul de salariu am sume ce provin din drepturi anuale neimpozabile (Norma de Hrană, Contravaloare Chirii, contravaloare echipament). În curând va veni pe lume încă un copil, iar în urma blocării conturilor, o să fie cam dificil de crescut. Dacă aveți posibilitatea să mă ajutați cu un sfat. Mulțumesc.
Situatie poprire
anymaryh
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie, cu referire la un salariat, care in momentul de fata are infiintata 2 popriri asupra salariului net ... (vezi toată discuția)