avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda ISCTR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda ISCTR

Buna ziua,

Cum contest o amenda, primita la un control efectuat in trafic de catre ISCTR, pentru nestocarea la sediul operatorului de transport a datelor din cartela tahografica a soferului. Mentionez ca nu s-a efectuat control la sediul societatii, iar cursa are ca lungime sub 50 km.

Va multumesc,
Maria
Cel mai recent răspuns: nelu542 , utilizator 01:01, 14 Ianuarie 2015
Formulati contestatie,vedeti daca in cuprinsul procesului verbal sunt elemente care pot atrage nulitatea absoluta a acestuia sau incercati sa prezentati in cuprinsul pv o situatie contrara de fapt celei retinute sau prezentati argumente din care sa rezulte ca nu ati savarsit fapta contraventionala retinuta.Consultati un avocat dupa cum vedeti este destul de complicat.
Va multumesc,
Maria
In baza la ce prevederi legale a fost intocmita amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda sofer Katiusha Katiusha Lucrez la o societate comerciala ce are ca obiect de activitate TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI, un sofer angajat in cadrul companiei noastre a luat o ... (vezi toată discuția)
Cererea de contestatie a pv trebuie timbrata? Andrei T Andrei T cererea de contestare a PV adesata instantei judecatoresti trebuie timbrata? precizez ca am primit amenda de la ARR si vreau sa o contest in instanta. Va ... (vezi toată discuția)
Amenda isctr nicolae82 nicolae82 buna seara. pot fi amendat de isctr pt contraventii savarsite cu 6 luni in urma ??? mentionez ca nu am fost oprit si controlat in trafic,controlul a fost ... (vezi toată discuția)