avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda sofer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda sofer

Lucrez la o societate comerciala ce are ca obiect de activitate TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI, un sofer angajat in cadrul companiei noastre a luat o amenda pt ca avea aparatura de inregistrare digitala defecta din aceasta cauza nu a avut cartela tahograf introdusa in aparatul tahograf.
Amenda este de 4000 lei, este corect incadrata juridic, dar SEFUL VREA SA O CONTEST iar eu nu stiu de ce sa ma leg, nu stiu cu ce sa incep plangerea contraventionala,
Este cineva mai creativ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:09, 5 Martie 2019
Vedeți dacă e completat corect PV de contravenție din punct de vedere al OG2 /2001 varianta actualizata. Poate lipsește CNP-ul șoferului, sau altceva.
La asta m-am uitat de prima data, din pacate este corect :(
Din pacate nu aveti motive ca plangerea contraventionala sa fie admisa in sensul anularii amenzii.
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de contestatie a pv trebuie timbrata? Andrei T Andrei T cererea de contestare a PV adesata instantei judecatoresti trebuie timbrata? precizez ca am primit amenda de la ARR si vreau sa o contest in instanta. Va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de ... Mrc123 Mrc123 Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de la poliția locala ,am primit acasa procesul verbal si este sters numele meu,este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna octombrie ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna octombrie la descărcare a uitat sa pună tahografe pe pauza,acesta continuând sa înregistreze ca și ... (vezi toată discuția)