avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de ...

Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de la poliția locala ,am primit acasa procesul verbal si este sters numele meu,este scris gresit ,nu se intelege iar marca masinii este greșită si ea.. ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: Mrc123 , utilizator 18:02, 5 Iulie 2023
Contactati persoana specializata care sa analizeze atent continutul PV sa concluzioneze daca erorile materiale pot atrage nulitatea PV
CNP este corect consemnat in PV?
Numar inmatriculare este corect consemnat in PV?
1. Dacă dvs. considerați ca acel PV de contravenție nu îndeplinește cerințele OG2/2001, depuneti la judecătoria menționată sau de care aparține primăria respectivă o plângere contravențională, în maxim 15 zile de la data comunicării înscrisă pe plic.
[ link extern ]
2. Dacă nu va pricepeti sau nu reușiți a depune plângerea, plătiți jumătate din minimul amenzii la primărie, în maxim același interval de timp.

Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
latka, utilizator
Este scris foarte urât! Parca a scris cu picioarele acest pv.

ynocentta a scris:

Contactati persoana specializata care sa analizeze atent continutul PV sa concluzioneze daca erorile materiale pot atrage nulitatea PV
CNP este corect consemnat in PV?
Numar inmatriculare este corect consemnat in PV?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere anulare amenda ca neintemeiat desi este pv este incomplet Raulcosmim12 Raulcosmim12 Buna ziua, Am formulat o contestatie pentru anularea unui proces verbal de contraventie in drept conform oug 2/2001 art 17 motivatiile fiind ... (vezi toată discuția)
Plangere proces contraventie ady09 ady09 in cazul in care agentul de politie mi-a scris gresit CN-ul in procesul verbal de contraventie, referitor la data nasterii, conform OG din 2001 acest proces ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta? gabriel andrei gabriel andrei Buna ziua ,am si eu o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva,am un proces verbal de amenda pt o parcare,dar notificarea gasita in parbrizul masinii mele este ... (vezi toată discuția)