avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nulitate absoluta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nulitate absoluta?

Buna ziua ,am si eu o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva,am un proces verbal de amenda pt o parcare,dar notificarea gasita in parbrizul masinii mele este completata gresit, exemplu;marca masini mele este scris gresita, poate fi Nulitate Absoluta in cazul meu
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:29, 4 Februarie 2019
In primul rand trebuie lămurit dacă este o notificare sau un pv de contravenție.Daca este vorba de contravenție cazurile de nulitate absoluta sunt limitativ prevăzute în og2 /2001 ,dvs nu va încadrați.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de ... Mrc123 Mrc123 Bună ziua !este prima data cand primesc amenda de parcare de la poliția locala ,am primit acasa procesul verbal si este sters numele meu,este scris gresit ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare politia locala balang balang Buna ziua, Am primit o comunicare in parbrizul masinii pentru parcarea masinii. Ideea este ca data trecuta in acea comunicare in care masina a fost parcata ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)