avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna octombrie ...

Bună ziua,soțul meu este șofer pe tir,iar în luna octombrie la descărcare a uitat sa pună tahografe pe pauza,acesta continuând sa înregistreze ca și cum ar fi condus.pe data de 8 nov a fost oprit de isctr și a fost amendat cu 4000 roni.amenda pentru neutilizate date digitale nu este mai mica?dacă da,ce pot face.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:29, 13 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati mai jos unde s-a incadrat sotul dvs. si da, exista amenda de 4000 RON minim :
[ link extern ] /
Sau chiar link-ul de la ordonanta respectiva actualizata :
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inregistra manual activitatile mele ca sofer pe cartela tahograf? valoy75 valoy75 Va rog sa-mi dati si mie un raspuns! Lucrez ca sofer doar 2 zile pe saptamana si ca sa nu mai folosesc \\"foi de libere\\" cum pot inregistra inactivitatea mea ... (vezi toată discuția)
Amenda sofer Katiusha Katiusha Lucrez la o societate comerciala ce are ca obiect de activitate TRANSPORT INTERNATIONAL DE MARFURI, un sofer angajat in cadrul companiei noastre a luat o ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tahograf, firma de transport marfa LARISSA13 LARISSA13 Unde platesc amenda in 48 ore,primita pentru o eroare tahograf,societatea este in sectorul 1?? NU am reusit la ADMINISTRATIE AMZEI,nici la TAXE SI IMPOZITE ... (vezi toată discuția)