avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diplome bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diplome bacalaureat

buna seara, as dori sa stiu daca s-a rezolvat problema diplomelor de bacalaureat deoarece,dupa cum probabil stiti, in anul scolar 2013 2014 nu au fost acordate diplomele de bacalaureat elevilor pe motiv de frauda la alegerea firmei ptr aceste diplome,fapt de care a aflat DNA sau mai bine zis SRI si asa a ramas: cu frauda si fara diplome. Multi elevi au pierdut burse in strainatate,in Romania primeai de la scoala un act doveditor insa ptr straini asta nu e valabil. Am inteles ca multi au dat atunci statul in judecata din acest motiv,insa oare avem noi de castigat impotriva statului??? As dori sa stiu daca s-a rezolvat si ce anume se poate face legal ptr a se rezolva,in caz ca nu s-a rezolvat.
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 12:52, 19 Ianuarie 2015
de 50 de ani se elibereaza diplomele de bacalaureat cu intarziere.
E o problema de logistica ....
Nu este asa (ca de 50 de ani s-au eliberat cu intarziere). Eu am primit diploma imediat, la o luna diferenta.
Situatia anului trecut a fost alta.

@alexandra_andrei
Am cautat pe site-ul Ministerului Educatiei si nu am vazut nicio referire la eliberarea acelor diplome.
Fa o petitie online, sa vedem ce iti rapund.
Si mai poti face inca una la Corpul de Control al Primului Ministru, poate, poate, ne va da un raspuns tuturor, ca vad ca a uitat.
Succes! Si sa ne spui si noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de ajutor social sil73 sil73 Am un copil in plasament, elev in clasa a Va, cu grad de handicap III, epilepsie, si am solicitat bursa de ajutor social de la scoala unde frecventeaza ... (vezi toată discuția)
Smecherii din scoala - eliberare conditionata certificat de absolvire kuky666 kuky666 buna seara, conducerea unui liceu nu vrea sa elibereze diploma de 12 clase elevilor doar daca se plateste o taxa de 10 milioane lei vechi, sau daca se plateste ... (vezi toată discuția)
Scoala care ia banii cu forta kuky666 kuky666 buna dimineata Am un prieten care merge la liceu la fara frecventa in clasa a XIII-a (ultimul an). Ieri a venit secretara in clasa si a spus ca este ... (vezi toată discuția)