avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cale legala de a refuza colaborarea cu un coleg?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cale legala de a refuza colaborarea cu un coleg?

Buna seara,

Exista o cale legala prin care pot refuza sa lucrez cu un coleg la un anumit proiect?
Acest coleg nu cunoaste procedurile dupa care lucram; nu stie sa vorbeasca si sa se comporte normal, respectabil, frumos, cu colaboratorii nostri; este genul razbunator; nu asculta parerea nimanui; si mai mult ca sigur va pune intr-o lumina proasta toata echipa (la fel cum a facut si in alte ocazii).
Nu este angajat de curand si s-a incercat sa se discute cu el, a primit avertismente verbale, dar nu si-a schimbat comportamentul neadecvat. #-o

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 13 Ianuarie 2015
Singura modalitate ar fi o discutie cu conducerea care sa decida in final schimbarea acestuia din echipa respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un angajat pe care doresc sa îl concediez Lexa1234 Lexa1234 Am un angajat pe care doresc sa îl concediez pe motiv ca a încălcat confidențialitatea datelor la care are acces și are un comportament neadecvat, ba ... (vezi toată discuția)
Comportamentul unui presedinte de sedinta in cadrul consiliului local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR daca un presedinte de sedinta a unui consiliu local are un comportament neadecvat, tipa, da cu pumnul in masa atunci cind un consilier incearca sa spuna ceva ... (vezi toată discuția)
Ce masuri legale as putea lua daca am primit la locul de munca ... Camelia.I Camelia.I Ce masuri legale as putea lua daca am primit la locul de munca un avertisment pentru motivul \"neindeplinirea atributiilor de serviciu/ nerespectarea normelor ... (vezi toată discuția)