avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu primesc raspuns la o petitie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu primesc raspuns la o petitie

Am depus o petitie la o institutie a statului, au trecut peste 50 de zile, nu am primit raspuns. Se poate depune o plangere penala? Ce pot face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 14 Ianuarie 2015
Puteti sa formulati ambele actiuni:
- cerere de chemare in judecata care se va depune la Tribunalul/Curtea de apel - Sectia Contencios Administrativ , dupa caz.

- plangere penala care se va depune la Parchetul de pe langa Judecatoria din raza teritoriala ,fie a faptuitorului daca se cunoaste , acolo unde s-a savarsit fapta sau chiar si la domiciliu partii vatamate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)
Nu mi sa raspuns la petitia formulata in termenul legal de 30 ... Roman85 Roman85 Nu mi sa raspuns la petitia formulata in termenul legal de 30 zile in baza a carui articol pot cere in instanta daune morale pentru ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns cerere Sorin Braileanu Sorin Braileanu Buna ziua... Va rog sa-mi spuna cineva: 1.Daca raspunsul la o cerere adresata cu ajutorul unei scrisori cu valoare, de catre o persoana fizica unei ... (vezi toată discuția)