Dar dansele habar nu au ce am muncit 6 luni in Italia, cand, unde, ce salariu am luat, pentru cine erau destinati acei bani. Nu stiu nimic, dar din invidie, ma constrang sa platesc si fac legea dupa cum vor dansele.
Eu va spun dumneavoastra ca in 6 luni de munca grea nu se imbogateste nimeni in Italia, eu am vazut cum se munceste acolo, cum e viata, cum sunt tratati romanii, la ce teroare sunt supuse femeile mai ales dupa o anumita varsta, cum sunt tratae de batranele din Italia.
Din 600 de euro salariu trebuia sa imi platesc mancarea, sa imi platesc transportul, cartelele de telefon, trebuia sa trimit acasa pentru copil, pentru mama care are 81 de ani si plateste facturile de apa, lumina, gaz, telefon, medicamentele (nu i se dau graduit).
Asa ca nu vreau sa fiu rea si sa spun asa cum ar trebui ca le doresc tuturor celor care isi bat joc de mine viata pe care am avut-o eu in Italia sau chiar pe jumatate.
Fiind buna si crestina le urez sa le lumineze Dumnezeu mintea ca sa imi rezolve si mie situatia, caci am plecat din Italia pentru ca nu puteam sa traiesc acolo din cauza bolilor, imi era rau tot timpul asa cum si acum imi este, am nevoie de spitalizare, de medicatie, investigatii si de o legislatie clara, precisa, legala pe care sa o urmez.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters73571 , utilizator
20:52, 15 Iunie 2009