avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanzi si penalitati societate recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanzi si penalitati societate recuperare creante

Buna ziua
Prin anii 2004-2005, am achizitionat de la o societate de telefonie mobila, un telefon in baza unui abonament lunar. La un moment dat m-am trezit cu o factura umflata la propriu pe care am refuzat s-o platesc. Am fost repartizata pe o societate de recuperare si in 20013/2014 am achitat creanta fara angajament de plata si fara o informare asupra dobanzilor si penalitatilor. Acum ma suna sa ma anunte ca mai am de plata inca o data suma plus inca ceva pentru penalitati si dobanda aferenta.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 10:31, 13 Ianuarie 2015
Depuneti chitanta la operatorul telefonic .
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
ContSters331913, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
M.a contactat o firma de recuperari dupa ce am inchis un abonament Rox54459 Rox54459 Buna ziua. Acum doi ani am deschis un abonament de telefonie mobila deoarece mi s.a demanagnetizat cartela si mi s.a zis ca altfel nu pot sa raman cu acel ... (vezi toată discuția)