QCERT a scris:
Binenteles ca fac tot posibilul sa patrez distanta, din pacate nu pot ramane indiferenta la acuzatiile care mi se aduc fac pentru care raspund corepunzator la orice provocare. Nu am inteles totusi ce legatura ati vazut intre cazul meu si cel prezentat. Va multumesc oricum pentru mesaj.
Legatura este una singura si foarte importanta.Ati intrat singura in belea ca si femeia care a acceptat sa mearga la acel barbat si dupa ce mergeti in continuare pe aceiasi linie,intrebati si probabil,va intrebati ce si de ce vi se intampla.Mai mult,riscati in a va pronunta in privinta unor"diagnostice"medicale neavand specializarea necesara.Site-ul acesta este de public si prin afirmatiile respective,daca personajul in cauza le citeste,riscati si o eventuala plangere pentru calomnie.Nu va acuz de nimic,ati vrut sa faceti un bine,probabil l-ati si facut pana la o limita.Singura dvs.problema este sa scapati de aceasta situatie si sa va aparati in plangerile formulate.Eu cred ca dvs.,dorind in mod gresit sa mergeti mai departe cu acest bine,amplificati tensiunile deja existente.Imi cer scuze daca parerile mele au deranjat,dar in viata este bine intotdeauna sa mergeti pe cea mai simpla cale.
Am o mare stima si un mare respect fata de d-na consilier Pintea,pe care o respect personal din mai multe motive,dar nu cred ca trebuia solicitata parerea unui psihoterapeut pe niste "diagnostice"pronuntate de un novice si nici pe baza unei singure pareri legat de cele petrecute,dar este opinia d-sale pe care o respect.Treaba este mult mai simpla si chiar usor cinica,scapati de sot si veti scapa si de sotie.
In rest,numai bine