De cateva zile ma ameninta o doamna despre faptul ca eu si sotul acesteia avem, in viziunea ei, o relatie extraconjugala.
Precizez ca noi doi suntem colegi de facultate, insa avem o relatie strict colegiala.
Ea imi terfeleste imaginea, fara nicio proba pertinenta, imi ingradeste dreptul de a studia, amenintandu-ma ca va plati pe toti profesorii, pentru a nu promova examenele si pe cineva care sa ma omoare.
Precizez ca acesta femeie nu se bazeaza pe nicio dovada, dar pot afirma cu tarie ca este deplasata, aducandu-mi acuze atat de grave si are un comportament trivial. Intentionez sa fac o plangere la Politie. Care vor fi pasii urmatori?
Va multumesc!
Depuneti plangere pentru calomnie si pentru insulta,atentat la viata privata.Aveti grija sa aveti dovezi...,inregistrari audio(la puteti face cu telefonul mobil fara sa stie),vecini care au auzit/o vorbind,martori care au asistat!!!
Insulta si calomnia nu mai sunt de ceva vreme incriminate de codul penal, atentat la viata privata asa cum spune dnul lupalb13 nu prea exista , va ramane doar plangerea prealabila pentru amenintari cu moartea, insa asa cum ati fost sfatuita mai sus de catre dna. avokitten trebuie sa aveti probe, pentru ca fara ele, pe langa faptul ca nu poate fi trasa la raspundere aceasta persoana, riscati si un denunt calomnios in cazul in care procurorul va decide ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni.
Recomandarea mea inainte de a face orice pas in acest sens este sa stati de vorba cu ea, amiabil, poate ar fi cazul sa discutati si cu sotul acesteia, sa incercati sa va intelegeti pentru ca nu este deloc placut sa faceti drumuri pe la politie, procuratura, instanta chiar daca sunteti parte vatamata.
Am discutat cu dansa la inceputul lunii. Atunci si- a cerut iertare, recunoscandu-si vina si falsele aparente, insa, se pare ca este o persoana versatila si acum nu se mai poate conversa cu ea in mod civilizat.
vorbiti cu ea in continuare, E DOAR GELOASA, nu i intoarceti spatele daca nu sunteti vinovata , nu o sfidati. Poate sotul ei o santajeaza emotional cu privire la persoana DVS. nu se ia ea asa de dvs. are ea motive.