avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant cu procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant cu procura

Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: eu si sotul meu ne-am mutat in alt oras, temporar, eu au reusit sa put viza de flotant dar sotul meu inca nu din cauza serviciului, nu are timp. Eu as putea pe baza unei procure sa pot depune actele pentru el?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:27, 13 Ianuarie 2015
O persoana care e in tara nu poate mandata pe cineva sa o reprezinte la Evidenta. Se primesc doar procurile speciale intocmite de cetateni romani care sunt in strainatate.
Trebuie sa mearga personal, cu contractul de inchiriere sau cu proprietarul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu c0nteazza c0nteazza Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)