avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii de depus pentru microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii de depus pentru microintreprindere

Buna ziua,
in februarie 2014 am deschis o firma (micointreprindere) pentru care am depus declaratia 100 la 3 luni. Mentionez ca din anumite motive nu am inceput activitatea, deci D100 a fost pe 0. Va rog sa ma ajutati spunandu-mi daca in afara de aceasta declaratie trebuie sa mai depun si altceva in luna ianuarie 2015.Multumesc frumos.

Cel mai recent răspuns: danae71 , utilizator 20:49, 14 Ianuarie 2015
Daca nu aveti angajati si nu sunteti platititor de tva, doar declaratia 100 in ianuarie
nu am angajati si nu sunt platitoare de TVA. Multumesc frumos. O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii-microinteprinderi danielandrei danielandrei Ce declaratii se depun pentru o microinteprindere neplatitoare de TVA, ce plateste impozit pe venit? (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Ce situatii financiare trebuie sa depun in ianuarie 2015? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am un SRL care in anul 2014 nu a avut nici un fel de activitate. Am depus trimestrial D100, D300, D394 pe tot parcursul anului 2014, toate pe ... (vezi toată discuția)