avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizatie vaduva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizatie vaduva

Buna ziua! Am si eu o intrebare la care v-as ruga sa ma lamuriti: daca mama mea beneficiaza de indemnizatia de vaduva dupa tata care a murit la varsta de 64 de ani, inainte de a iesi la pensie, ea avand o pensie de 350 roni in decembrie2014. Am inteles ca anul acesta pensia ei va fi de 400 de roni. Tatal meu era nascut in 21 octombrie 1950 si ar avea vreo 13 ani pe cartea de munca. Daca beneficiaza, ce acte imi trebuiesc? Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:32, 13 Ianuarie 2015
Gasiti raspunsul aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta standard de pensionare in cazul barbatilor flori54 flori54 Eu vreau sa intreb daca pensionarea la 65 de ani la barbati nu e undeva cu cativa ani mai incolo, in crestere progresiva ca si in cazul femeilor ? Nu se poate ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas si ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor georgeta37 georgeta37 Buna ! Am si eu o intrebare . Mama mea este pensionata de 7 ani si are o pensie de 360 ron . Este vaduva de 12 ani dar nu beneficiaza de niciun ajutor deoarece ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta, varsta+grupa 2a HoriaC HoriaC Buna ziua. Scriu acest post in numele tatalui meu. Am citit \"Legea pensiilor 2008\" si nu am gasit nici o referire la grupa 2a, ci doar condii de munca ... (vezi toată discuția)