avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru al doilea copil

Buna ziua,

Am si eu o intrebare pt cumnata mea care a nascut pe 25 iunie 2014, este in postnatal si a ramas insarcinata iar. Copilul face acum pe 25 ian 7 luni si ar vrea sa stie daca mai poate intra in prenatal, are cateva saptamani de sarcina, adica vreo 5. Pierde ceva? Prin septembrie ar trebui sa nasca. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:12, 13 Ianuarie 2015
1. Daca a nascut in iunie 2014 nu se poate afla in concediu postnatal care face parte din conecdiul de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

2. Cred ca momentan se afla in concediu crestere copil pentru primul copil (CCC1).

3. Daca este asa atunci cititi pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 sunt in crestere copil din iunie 2011 si as mai avea de luat indemnizatie pana in iunie. Acum sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca in acest caz ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului lacramioaraepure lacramioaraepure Buna ziua! Sunt mamica unui copil de 1 an si 11 luni care pe data de 9 iulie va implini 2 ani9. Pe data de 6 iunie 2014 m-am intors la serviciu. Sunt ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie bebe 2 byanca1984ro byanca1984ro Buna ziua. In iunie 2014 am nascut bebe 1, in mai trebuie sa ma intorc la munca din CCC 1 dar atunci voi fi insarcinta in 7 luni, urmand sa nasc in august bebe ... (vezi toată discuția)