avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii CAS si pensie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii CAS si pensie

Buna ziua,am de 4 luni o microfirma pe TAXI,eu fiind '"Persoana desemnata""si am 50% parte din ea,as dori sa ma sfatuiti cum sa platesc contributile catre stat(cas ,pensie),angajare in firma sau plata direct catre aceste instituti?
Cel mai recent răspuns: ContSters331913 , utilizator 18:53, 13 Ianuarie 2015
prin firma !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract 4 ore crismur64 crismur64 Buna ziua!lucrez la o firma cu contract de 4 ore,as putea sa platesc singur inca 4 ore ca sa fie norma intreaga?si unde ar trebui sa platesc,si daca este ... (vezi toată discuția)
Declaratie nominala cass duni duni Buna ziua. Suntem de la o instituie publica, bugetara, si avem un coleg care si-a depus dosarul de pensionare, iar cei de la Casa de Pensii sustin ca nu am ... (vezi toată discuția)
Administratorul are nevoie de angajare maritica 1 maritica 1 am o societate neplatitoare de tva acest magazin se ocupa cu vanzarea de haine , la vinzare nu as vrea sa aduc pe cineva strain as dori sa ma ocup eu adica ... (vezi toată discuția)